вторник, 11 януари 2011 г.

Love.net



Съвсем случайно попаднах на трейлъра на българския филм Love.net, чиято премиера е насрочена за 1 април тази година, и бях много приятно изненадана. Филмът изглежда интересен. Съвременна тематика, интригуващ трейлър, нормален диалог. Дали пък наистина българското кино не е започнало да върви все по-устремено нагоре по стълбичката на успеха. А дано! Имаме толкова талантливи актьори, сценаристи, режисьори, време е да им бъде дадена възможност да покажат на какво са способни.
Понеже не бях чула абсолютно нищо за предстоящата продукция реших да попитам Google за какво става въпрос. Оказа се, че идеята се е зародила още през 2004г., но реализацията й започва чак през 2007г. след отпускането на субсидия от Националния филмов център. Преди да започне работата по сценария продуцентите се договарят за сътрудничество с един от най-големите сайтове за запознанства elmaz.com. В продължение на два месеца, създателите на сайта дават възможност на потребителите си да разкажат най-интересните си случки в сайта и така да направят филма базиран до някаква степен на реални случки. Проектът е изключително успешен и сега чакаме да видим крайния резултат.

В ролите ще видим: Христо Шопов, Захари Бахаров, Лилия Маравиля, Койна Русева, Диляна Попова, Джон Лоутън, Лора Чешмеджиева и др.

Не ни остава нищо друго освен да почакаме до 1 април и да се надяваме, че този път чакането ще си заслужава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар